top of page
Anchor 1

W LEGAL DESK

ADVOCATS

W Legal Desk Advocats, és una firma de serveis jurídics multidisciplinari, orientada a satisfer les necessitats de la petita i gran empresa, en un context de globalització actual. Gràcies a una sòlida trajectòria de més de 100 anys, W Legal Desk Advocats neix per donar resposta a les necessitats empresarials ocupant un lloc destacat tant en el mercat nacional com en el mercat internacional fruit de les seves relacions comercials i associacions estratègiques en països amb una projecció econòmica molt destacada, en els quals competeix amb les firmes més prestigioses i de més volum, tant espanyoles com internacionals.

W Legal Desk Advocats ofereix un tracte personalitzat i estrictament confidencial proporcionant solucions efectives als problemes de les empreses en els diversos camps del dret com el mercantil, tributari, laboral, comptable, consultoria i en l'àmbit de compliment normatiu i prevenció del delicte.

W Legal Desk Advocats ofereix un servei dinàmic i a la vegada experimentat que, des d'una perspectiva multidisciplinària, aborda els problemes empresarials amb una visió global i preventiva. L'experiència jurídica i econòmica des que Andreu Vallès Camps va adquirir la Signatura del seu avi el 1975, com a despatx jurídic individual, i el treball realitzat diàriament per un ampli equip de professionals, ha transformat W Legal Desk Advocats en un despatx capaç d'afrontar les necessitats de la mitjana i de la gran empresa i per respondre als reptes del futur.

És suport tècnic i jurídic de l'Editorial Gaceta Fiscal, destacant la seva participació activa en la publicació de la revista mensual d'informació jurídic-tributària de més tirada a Espanya, així com diferents llibres especialitzats.

 

A través de les seves aliances tant nacionals com internacionals, ofereix assessorament a més de 1.200 despatxos professionals d'assessors fiscals espanyols e internacionals, que agrupats en el Gabinet de Gestors Administratius - Assessors Fiscals (GESAF) integren a més de 5.000 professionals que presten assessorament integral a més del 60% de les petites i mitjanes empreses d'Espanya.

TU TENS EL TREBALL. NOSALTRES LES EINES.

¿POR QUÈ W LEGAL DESK ADVOCATS?

MÉS DE 100 ANYS D'EXPERIÈNCIA
TU ETS LA NOSTRA PRIORITAT
ASSESSORAMENT PREVENTIU I ESTRATÈGIC
LÍDERES EN EL DRET FISCAL, ECONÒMIC I LABORAL
SERVEIS JURÍDICS INTEGRALS
COL·LABORACIÓ GLOBAL AMB ALTRES DESPATXOS JURÍDIC

DIRECCIÓ

Carrer de Tuset 23-25, 3º3ª

08006, Barcelona

CORREU ELECTRÒNIC 

info@wlegaldesk.com

TELÈFON

(+34) 93 415 04 04

DESKS GLOBALS

LOS ÀNGELES
Pacific Coast Hwy., 204
Newport Beach, CA 92663
MADRID
Plaza de las Cortes, 4
28014, Madrid
LA MECA
Third Ring Road
Next to Old General Court 24233, Makkah, Saudia Arabia
SAN JUAN
1151 Ave. Ponce de León
San Juan, PR 00909
SHANGHAI
Room 202, Bldg. No. 6
800 Hulin Rd., Baoshan Dist.
200431, Shanghai

CONTACTE

Contacte

Avís Legal

Política de Privacitat & Cookies
bottom of page