EL NOSTRE EQUIP

La relació amb el client es fonamenta en el tracte personal i directe. Sent l'objectiu principal de W Legal Desk Advocats l'oferir un assessorament jurídic i econòmic a les empreses, ens identifiquem amb els seus problemes i inquietuds i dediquem recursos per a la contínua formació dels nostres professionals, a fi de que assoleixin una elevada compenetració amb la dinàmica empresarial .

 

W Legal Desk Advocats està convençuda que l'única forma de satisfer les necessitats dels clients en l'actualitat és prestant-los un servei integral; és a dir, multidisciplinari i coordinat.

 

Una empresa rendible i eficaç no només ha de enfrontar-se als problemes quan aquests han aparegut, sinó que ha de ser conscient de la importància de prevenir-los. W Legal Desk Advocats s'anticipa en l'anàlisi de les conseqüències futures que puguin derivar-se de l'actuació dels seus clients, tant en l'orientació preventiva en el seu quefer quotidià, com assistint-los en el desenvolupament dels seus plans estratègics.

 

Professional jurídic des del 1970, Gerent del Bufet Díaz-Arias de Barcelona (1983) i Soci Director de W Legal Desk (2016)

Soci

 

ÀREA LABORAL

Soci · Economista

ÀREA PROCESSAL

Soci · Advocat

 

ÀREA COMPTABILITAT

Graduat Social

ÀREA COMPTABILITAT I FISCAL​

Economista

ÀREA COMPLIANCE

Of Counsel

ÀREA PROCESSAL

Advocada

 

ÀREA COMTABILITAT I FISCAL​

Economista

 

ÁREA ADMINISTRACIÓ

Administració

ÀREA FISCAL

Soci Director · Advocat

SAUDI ARÀBIA DESK

Of Counsel

 

ÀREA LABORAL​

Soci · Advocat

 

SHANGHAI DESK

Of Counsel

ÀREA ADMINISTRACIÓ

Administració

Avís Legal

Política de Privacitat & Cookies
 

Carrer de Tuset 23-25 | 3º3ª | 08006, Barcelona      info@wlegaldesk.com  |   (+34) 93 415 04 04

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2020 by W Desk Advocats, S.L.